ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣΜε 70 χρόνια ενεργής παρουσίας, πείρας αλλά και αγάπης για το έπιπλο.

έπιπλα μοναδικής αισθητικής κατασκευασμένα με υλικά υψηλών προδιαγραφών

Έπιπλα Δοβλετογλού στην θεσσαλονίκη

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική αγορά στον χώρο του επίπλου. Σας περιμένουμε στον εκθεσιακό μας χώρο στο 13ο χλμ. Θεσσαλονίκης -Χαλκηδόνας οπου καθημερινά 9.00πμ -20.30 μμ και Σάββατο απο 10.00πμ -14.30 μμ, λειτουργεί η έκθεση με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και λειτουργικών επίπλων.
Στην έκθεση θα βρείτε έπιπλα μοναδικής αισθητικής κατασκευασμένα με υλικά υψηλών προδιαγραφών που τα προσφέρουμε σε σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η μεγάλη ποικιλία σε Σαλόνια, Γωνιακούς Καναπέδες, Επιπλοσυνθέσεις, Παιδικά Έπιπλα, Επιτοίχια συστήματα, Κρεβατοκάμαρες, Mπουφέδες, Bιτρίνες, Tραπεζαριες δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να σχεδιάσουν με ευκολία την επιπλωση των εσωτερικών χώρων της οικίας τους.

Κύριως στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη και το ειδικά Εκπαιδευτικό Προσωπικό της εταιρείας μας φροντίζει γι'αυτό σε καθημερινή βάση.
Η εταιρία μας ειναί από τις παλαιότερες κατασκευάστριες εταιρίες επίπλων στην Θεσσαλονίκη και έχουμε αποκτήση την γνώμη στην άμεση εξυπηρέτηση και άψογη κατασκεύη ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

Οι εξελίξεις της αγοράς και των προ'ι'όντων μας βρίσκουν πάντα ενήμερους,ώστε καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Αντίθετη με τις μοντέρνες τεχνικές της αγνώστου προέλευσης και της φτηνής εισαγωγής επίπλων από το Εξωτερικό. Η εταιρία μας, με τα 70 χρόνια ενεργής παρουσίας πείρας αλλά και αγάπης για το έπιπλο.
Αρνείται να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία και συνεχίζει να παράγει έπιπλα σχεδιασμένα για μια ζωή.

Τεχνογνωσία  και εμπειρία στα έπιπλα

Συμβουλές για έπιπλα απο έμπειρο εκπαιδευμένο προσωπικό

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας. Η ομάδα των εξαίρετων συνεργατών μας, με την τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία τους, θα σας συμβουλέψει για την καλύτερη επιλογή για το χώρο σας, με προσοχή και φροντίδα ώστε να κάνετε την ιδανική για εσάς επιλογή για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Η εταιρεία επίπλου Δοβλέτογλου Επιπλοδομή έχει σκοπό να σας προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design.

Έπιπλα στον χώρο σάς χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Έπιπλα Δοβλετογλού, οργάνωση και συνέπεια σε όλες τις υπηρεσίες

Η οργανωμένη παραγωγή και η πάντα ενημερωμένη αποθήκη μας παρέχουν τη δυνατότητα να γίνονται παραδόσεις χωρίς καθυστερήσεις. Το έμπειρο μόνιμο προσωπικό μας, μεταφέρει και τοποθετεί τα έπιπλα στο χώρο σας, χωρίς κανένα πρόβλημα και οικονομική επιβάρυνση. Μετρήσεις του χώρου σας με απόλυτη γνώση και ευθύνη από τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, υλικών και χρωμάτων. Ικανοποιητικοί χρόνοι παράδοσης των προϊόντων. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας με απόλυτη ευθύνη και συνέπεια του συμφωνηθέντα χρόνου με τον πελάτη.

Κατασκευάζουμε έπιπλα για εσάς, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς